Søk i artikler

Populære tags

Slik feirer vi 1. mai

28.04.2021

I år feirer vi arbeidernes dag digitalt!

– En varslet krise

26.04.2021

Nesten én av fire studenter har hatt selvmordstanker under pandemien. – Dette er en krise som kunne vært unngått, sier nestleder og studentansvarlig i Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Deltid er ikke rekrutterende

Ukas hjertesak 16.04.2021

Norge trenger helsefagarbeidere, men hvem vil utdanne seg til 19 prosent fast stilling, spør AnnIren Moen i denne ukas hjertesak.

Rødgrønn valgkamp for regjeringsskifte

09.04.2021

De rødgrønne ungdomspartiene og Fagforbundet Ung er enige om et felles mål for høstens stortingsvalg: Ny regjering.

Helsefagarbeider – og stolt av jobben min!

Ukas hjertesak 24.03.2021

Ja, jeg tørker rumper, men det er bare en brøkdel av hva jeg gjør. Jobben min er å gi næring, omsorg og kjærlighet, skriver Isabell J. Johansen Myrli i denne ukas hjertesak.

Tannhelse er det siste hullet i velferdsstaten

20.03.2021

20. mars er verdens tannhelsedag. La oss bruke dagen til å snakke om alle dem som risikerer helsa fordi de ikke har råd til å gå til tannlegen.