Ny regjering – her er våre krav!

14.09.2021

Åtte års borgerlig styre er endelig forbi. Her er Fagforbundet Ungs krav til den nye rødgrønne regjeringa.

«Alle får barnetrygd»

Ukas hjertesak 02.09.2021

Alle - bortsett fra de som trenger det aller mest, skriver Jeanette Lea Romslo i denne ukas hjertesak.

Ungdomsledere støtter Fagforbundet Ungs heltidskampanje

31.08.2021

Leder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, ønsker seg en heltidsreform og fikk med seg Jonas Gahr Støre til Utøya for å lansere kampanjen ABC Deltid. Nå får hun støtte fra de rødgrønne ungdomslederne, samt lovnader fra Ap-lederen.

Lederbytte i Fagforbundet Ung

23.07.2021

Etter fire år som leder av Fagforbundet Ung, går Mats Monsen videre til Fagforbundet Trondheim. Victoria De Oliveira rykker opp og blir ny leder.

Arbeiderbevegelsen skal aldri tie

22.07.2021

22. juli var et angrep på demokratiet, ytringsfriheten, sosialdemokratiet og arbeiderbevegelsen. – På tiårsdagen for terrorangrepet står arbeiderbevegelsen skulder ved skulder med AUF, sier avtroppende leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen, som selv opplevde marerittet ved Utøya.

En annerledes sommerpatrulje

09.07.2021

LOs sommerpatrulje er ute på veien for 36. året på rad. Denne gangen med smittevern som førstepri.