Lesernes hjertesaker

Hva er din hjertesak?

Vi ønsker å vite hva som er viktig for våre medlemmer og lesere. Din hjertesak publiseres nedenfor sammen med andres hjertesaker.

E-post deles aldri på nettsiden

130 tegn igjen

Tidligere innsendte hjertesaker

Nei til profitt på velferd!

Norske kommuner tvinges sammen mot sin vilje. Husk at det snart er stortingsvalg.

Deltid på helsa løs. Man sliter seg igjennom grunnskolen og videregående skole, gjerne noen år på høyskole også, men for hva? 

Ønsker alle dere fine menneskene god jul og godt nyttår. Ses neste år. Nytt år og nye muligheter.

En av tre norske lover har kommet gjennom EØS-avtalen. Det vil si at de ikke er bestemt av våre folkevalgte. På tide å revurdere?

Før du skylder på asylsøkerne, husk at de flykter fra de samme folkene som du frykter.

Vil oppfordre alle til å stemme på kandidater som er for å vie likekjønnede i kirkevalget 14. september. Og så melde seg ut. 

14. september er det kommunevalg. Velg din arbeidsgiver, bruk stemmeretten!

Gleder du deg til helgen? Husk at det var LO som bestemte at vi skulle ha den. 

Å organisere seg er å ta et standpunkt. Sårbar alene eller sterkere sammen! Er du organisert eller er du gratispassasjer?

Jenter blir regelmessig utsatt for trakassering. Behandle alle med respekt, og si ifra hvis noen du kjenner går for langt!

Tariffavtale må sikre anstendig lønn og skal være verd å forsvare, også i kvinneyrker som frisør. Solidaritet over faggrenser! 

Norge trenger bonden - både for egenprodusert mat, levende bygder og holde kulturlandskapet i hevd.

Har du husket og melde deg på sommerkonferansen 2015? Husk og meld deg på før 4. mai. Velkommen til årets happening. BLI MED. 

Vil du jobb til du er 67? 20-30 min rask gange. Ta trappa istedet for heis. Ta to og to steg så trener du rumpa, også. Og husk variert kost. 

La søndag være søndag, vi trenger annerledesdagen. Også vi som jobber skift/turnus. 

At vi jobber med å ta vare på helligdagene. Det er mye snakk om at man ikke trenger alle helligdagene da de har mistet sin mening, men jeg trenger litt fri innimellom.