Søk i artikler

Populære tags

Møt Fagforbundets nye studentkontakter!

18.01.2019

Visste du at Fagforbundet har egne studentkontakter spredt rundt på høgskoler og universiteter over hele landet?

Innvandrerungdom sliter med å få læreplass

19.12.2018

– Vi må bli vurdert og belønnet basert på verdier og arbeidsinnsats, ikke på bakgrunn av hvem vi er eller hvor vi kommer fra, sier helsefaglærling og ungdomstillitsvalgt Mohamed Amaleti Abdi.

Studenter dropper ut fordi de ikke har råd til å være i praksis

02.11.2018

Manglende tilrettelegging for studenter i praksis gjør at mange dropper ut, advarer Marina Abrahamsen, i denne ukas hjertesak.

Rekordmange velger yrkesfag

26.07.2018

Halvparten av elevene som skal begynne på videregående opplæring til høsten har valgt yrkesfag, viser nasjonale inntakstall.

Fagforbundet Ung krev fleire læreplassar

22.05.2018

2018 er Yrkesfagas år, og Noreg manglar fleire tusen gode fagarbeiderar. Pengane har me, ta grep no!

Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.

Lovfest retten til lærlingplass

16.12.2016

Jeg vil at Norge skal ha verdens beste fagarbeidere, også i framtida. Det er ikke et spørsmål om midler eller ressurser, men om politisk vilje, skriver Linn-Elise Øhn Mehlen i denne ukas hjertesak.