Nyheter

Søk i artikler

Populære tags

Tannhelse

La ungdom prøve seg, gi dem sommerjobb!

15.05.2018

Ungdommen er framtidas arbeidskraft. Ikke la dem bli stående på sidelinja, skriver Mohamed Amaleti i denne ukas hjertesak.

Hauglie med ny ungdomsgaranti

20.05.2016

I stortingsmeldingen om det nye NAV ønsker arbeidsminister Anniken Hauglie mindre personkontakt og mer chat, og vil samtidig garantere at unge under 30 ikke blir utenfor jobb, skole eller annen aktivitet i mer enn åtte uker.

For et annet Europa

10.06.2013

Europa står på kanten av stupet – og skuer ned i avgrunnen. Den dramatiske innstrammingspolitikken driver Europas folk inn i fattigdom, undergraver demokratiet og ødelegger velferdsstaten.

Europas arbeidsledighet vokser

02.08.2012

På under ett år har arbeidsledigheten i Hellas vokst med 4,7 prosentpoeng. I Hellas og Spania er ungdomsledigheten nå på over 50 prosent. Norge har lavest ledighet i EØS-området.

Ungdomsledighet og forskjeller i Europa

30.05.2012

– Alle i et samfunn tjener på at resultatet av felles arbeid og felles ressurser fordeles jevnest mulig. En dag kan du trenge hjelp, en annen dag er det jeg som trenger den. Jo jevnere økonomisk fordeling vi har i samfunnet, desto mer sosial trygghet, god helse, gjensidig tillit og mulighet til å utvikle egne evner uavhengig av sosial bakgrunn har vi.