LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Arbeiderpartiet: Gi oss billigere tannhelse!

20.04.2017

Velferd til alle, sier Arbeiderpartiet. Når de i dag sparker i gang sitt 66. ordinære landsmøte, er det likevel helt uten tannhelse på programmet

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.

To uker med aksjoner for tannhelse

20.03.2017

I dag, på verdens tannhelsedag, går startskuddet for våre to aksjonsuker for tannhelse inn i egenandelsordningen. Her kan du lese om hvordan du kan bidra!

Seminar: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsrodningen?

22.02.2017

23. mars inviterer Fagforbundet Ung støttespillere, fagfolk og folkevalgte til gratis seminar på Stortinget. Vi spør: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsordningen?

Arbeiderpartiets balansegang

09.02.2017

Tannhelsekutt, ny arbeidsmiljølov, mer press på unge arbeidsledige. Arbeiderpartiets ferske utkast til partiprogram gir oss både oppturer og skuffelser.

Ta vare på tannhelsen!

11.10.2016

Nordmenn er blant de friskeste i verden. Dette skyldes et godt utviklet offentlig velferdstilbud for alle. Prinsippet om likhet og universalisme står sterkt i Norge, men likevel er helsen vår det tydeligste tegnene på klasseskillene i Norge i dag, skriver Una Pasovic, sentralstyremedlem i Sosialistisk Ungdom.

Tenner på godt og vondt

18.03.2016

Det er merkelig at tennene er en del av kroppen, men ikke regnes med i vår generelle helse, skriver Mariann Aas Minnesjord og Olaf Mathiassen.

Stor støtte til tannhelse

01.03.2016

Både fagbevegelsen, organisasjoner og flere av de politiske partiene ga sin fulle støtte til Fagforbundet Ungs tannhelsekampanje under vår markering foran Stortinget.