Søk i artikler

– Vi kan ikke skylde på tannlegeskrekk for at folk ikke går til tannlegen

29.11.2017

Størrelsen på lommeboka ble et hett tema da Fagforbundet Ung og Sosialistisk Venstreparti holdt åpent møte om tannhelse på Stortinget. – Det er økonomien som er problemet, forklarte Mats Monsen.

4 av 10 unge har ikke råd til tannlege

27.11.2017

En fersk undersøkelse viser at 4 av 10 unge har latt være å gjøre nødvendige tannlegebesøk på grunn av økonomi. – Det er en skam at vi har det sånn i et av verdens rikeste land, sier Christina Beck Jørgensen.

Arbeiderpartiet: Gi oss billigere tannhelse!

20.04.2017

Velferd til alle, sier Arbeiderpartiet. Når de i dag sparker i gang sitt 66. ordinære landsmøte, er det likevel helt uten tannhelse på programmet

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.

Seminar: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsrodningen?

22.02.2017

23. mars inviterer Fagforbundet Ung støttespillere, fagfolk og folkevalgte til gratis seminar på Stortinget. Vi spør: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsordningen?

Tenner på godt og vondt

18.03.2016

Det er merkelig at tennene er en del av kroppen, men ikke regnes med i vår generelle helse, skriver Mariann Aas Minnesjord og Olaf Mathiassen.

Stor støtte til tannhelse

01.03.2016

Både fagbevegelsen, organisasjoner og flere av de politiske partiene ga sin fulle støtte til Fagforbundet Ungs tannhelsekampanje under vår markering foran Stortinget.

Åtte av ti vil betale mer skatt for billigere tannhelse

25.02.2016

Nær ni av ti nordmenn ønsker at tannhelse skal bli en del av egenandelsordningen, og åtte av ti er villige til å betale mer skatt for å få det til, viser en undersøkelse utført av Sentio for Fagforbundet Ung.