Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.

Man blir behandlet som et dyr, hele saken er grotesk

16.08.2017

I Oslo sover 22 år gamle Remi André Jøsang i en køyeseng på rom med 24 andre studenter. Hvorfor greier vi ikke skaffe bolig til studentene våre?

Rentehopp for norske studenter

11.01.2017

I nyttårsgave fra den borgerlige regjeringen fikk norske studenter et rentehopp på 0,35 prosentpoeng på studielånet. Nå må også studentene være med å ta regningen for skattekuttene til de aller rikeste, skriver Mats Monsen, nestleder i Fagforbundet Ung.

Få med deg disse på Utøya

09.09.2016

Er du elev eller student, og medlem i Fagforbundet? Vi har fortsatt ledige plasser igjen til høstens uforglemmelige helg med oss på Utøya. Les videre og sjekk hvem som kommer!

Elev- og studentkonferansen flyttes til Utøya

25.08.2016

Vi vil ha med flere! Derfor utsetter vi påmeldingsfristen og flytter hele elev- og studentkonferansen 7. - 9. oktober til Utøya.

Vage løfter til ungdommen

07.10.2015

Studentvelferd, lærlingsatsning og flere unge ut i jobb. – Tanken er nok god, men gjennomføringen er ufokusert og planløs. Tar regjeringa ungdomsledigheten på alvor, spør Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ungdom.

Meld deg på årets studentkonferanse i dag!

19.08.2015

10. oktober inviterer Fagforbundet deg som er student til konferanse om framtidas arbeidsliv. Møt blant andre Ada Sofie Austegard, Torgeir Waterhouse, Ingeniører uten grenser og Fagforbundets ungdomstillitsvalgte.

Møt Tooji på Klækken

25.06.2015

I høst kommer Tooji til LO Stats student- og ungdomskonferanse for å snakke om likestilling og diskriminering. Er du under 35 år og tillitsvalgt eller medlem i et av LO Stats forbund? Da er bare å melde seg på.

Samlet unge omsorgspersoner

25.10.2014

160 sykepleierstudenter deltok i dag på Fagforbundets konferanse på Økern i Oslo.

Første steg mot skulepengar

15.10.2014

Når regjeringa opne for å innføre skulepenger for utanlandske studentar, tar det neppe lang tid før alle må betale for høgare utdanning.