Søk i artikler

– Vi kan ikke skylde på tannlegeskrekk for at folk ikke går til tannlegen

29.11.2017

Størrelsen på lommeboka ble et hett tema da Fagforbundet Ung og Sosialistisk Venstreparti holdt åpent møte om tannhelse på Stortinget. – Det er økonomien som er problemet, forklarte Mats Monsen.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.

To uker med aksjoner for tannhelse

20.03.2017

I dag, på verdens tannhelsedag, går startskuddet for våre to aksjonsuker for tannhelse inn i egenandelsordningen. Her kan du lese om hvordan du kan bidra!

Seminar: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsrodningen?

22.02.2017

23. mars inviterer Fagforbundet Ung støttespillere, fagfolk og folkevalgte til gratis seminar på Stortinget. Vi spør: Hvordan få tannhelse inn i egenandelsordningen?

Gir med den ene hånda og tar med den andre

06.10.2016

Mens den borgerlige regjeringa fortsetter å kutte skatter i sitt forslag til neste års statsbudsjett, svikter de i samme slengen både lærlinger, studenter og unge arbeidsløse.

Stor støtte til tannhelse

01.03.2016

Både fagbevegelsen, organisasjoner og flere av de politiske partiene ga sin fulle støtte til Fagforbundet Ungs tannhelsekampanje under vår markering foran Stortinget.

13500 underskrifter for tannhelse

05.11.2014

Etter ei vellykket markering overrakte Fagforbundet Ungdom alle sine 13500 underskrifter for tannhelse inn i egenandelsordningen til Stortinget.

Nå skal tannhelse-kortene overrekkes

16.10.2014

5. november tropper vi opp foran Stortinget. Da skal tusenvis av underskrifter overrekkes helseministeren, og vi håper du vil være med!

- Vis din solidaritet med Gaza

14.08.2014

Fredag 15.august foran Stortinget vil det bli arrangert en demonstrasjon for å minnes de drepte på Gaza. Møt opp for å vise din solidaritet.