Tåler vi fire nye år med borgerlig styre?

12.09.2017

– Vi får fire nye år med mer av det samme; mer til dem som har mest og flere angrep på arbeidere, sier Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Hva skal man velge?

23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

Ditt nye arbeidsliv

13.03.2015

Lengre arbeidsdager, færre faste stillinger og aktivitetsplikt for sosialhjelpsmottakere. I går ble regjeringa og støttepartiene enige om å innføre endringer i arbeidsmiljøloven, og trosser kraftige advarsler fra både fagbevegelsen og arbeidslivsforskere. Dette betyr forandringene for deg.

Første steg mot skulepengar

15.10.2014

Når regjeringa opne for å innføre skulepenger for utanlandske studentar, tar det neppe lang tid før alle må betale for høgare utdanning.

Svar til Solveig Horne

31.10.2013

̶ Det er trist at vi har en barne- og likestillingsminister med slike holdninger, sier Christina Beck Jørgensen.

Bekymret for arbeidsmiljøloven

08.10.2013

Den nye regjeringen vil myke opp arbeidsmiljøloven og åpne for mer bruk av midlertidige ansettelser. Det vekker uro i Fagforbundet Ungdom.