Søk i artikler

Populære tags

Gi oss pensjon fra første krone!

07.11.2018

I morgen samles fagbevegelsen til markering foran Stortinget, for å vise politikerne at vi krever pensjon fra første opptjente krone. Møt opp, du også!

Solidaritet er bærebjelken

01.05.2016

Vi står sammen for noen i dag, det kan være vår tur i morgen. Ingen av oss er sterke til å møte all motgang alene, skriver Charlotte Jonskås i sin hjertesak. På arbeidernes dag ønsker hun seg mer solidaritet, og mindre skattekutt.

Stor støtte til tannhelse

01.03.2016

Både fagbevegelsen, organisasjoner og flere av de politiske partiene ga sin fulle støtte til Fagforbundet Ungs tannhelsekampanje under vår markering foran Stortinget.

Åtte av ti vil betale mer skatt for billigere tannhelse

25.02.2016

Nær ni av ti nordmenn ønsker at tannhelse skal bli en del av egenandelsordningen, og åtte av ti er villige til å betale mer skatt for å få det til, viser en undersøkelse utført av Sentio for Fagforbundet Ung.