LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Fagforbundet Ung tar ordet på LO-kongressen

09.05.2017

Retten til læreplass, fagligpolitisk arbeid og hel og fast stilling. Blant 1800 innkomne forslag er det disse sakene som står høyest på prioriteringslista for Fagforbundets fire yngste delegater på LO-kongressen.

Sommervikarenes beste venn

07.07.2016

Har du arbeidskontrakt? Får du overtidsbetalt? Overvåker sjefen deg? Det er mye å huske på som ung arbeidstaker. Vi ble med LOs vaktbikkjer på sommerpatrulje i Skedsmo.

Ingeniør? Se her!

27.04.2015

Innovasjon og omstillinger er tema når LO inviterer deg som ingeniør til gratis konferanse 6. mai.

LOs sommerpatrulje - sommervikarenes vaktbikkje

25.04.2014

Sommeren nærmer seg, solskinnet blir varmere og varmere, gresset blir grønnere og is og bading står for døren. Like sikkert som disse sommertegnene er det at LOs sommerpatrulje snart skal ut for å møte unge arbeidstakere og sommervikarer, mange av dem i sin første jobb noensinne.

Vi er de tusener

15.01.2014

Fagforbundet Ungdom er en stor organisering med masse aktivitet. Men vi er også del av noe enda større, skriver Stein Arnold Kristiansen i ukas hjertesak.

LO gjør ungdomssuksess

29.04.2013

LO har bedre grep om ungdommen enn tidligere, viser ny Fafo-rapport. En medlemsvekst på 25 prosent og økt organisasjonsgrad blant de unge står på skrytelista.