Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.

– Det ropes etter helsefagarbeidere, men ingen vil gi dem jobb

26.01.2017

Er det rart ungdom rømmer fra helsefagutdanningen, spør Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Få med deg disse på Utøya

09.09.2016

Er du elev eller student, og medlem i Fagforbundet? Vi har fortsatt ledige plasser igjen til høstens uforglemmelige helg med oss på Utøya. Les videre og sjekk hvem som kommer!

Elev- og studentkonferansen flyttes til Utøya

25.08.2016

Vi vil ha med flere! Derfor utsetter vi påmeldingsfristen og flytter hele elev- og studentkonferansen 7. - 9. oktober til Utøya.

Slik blir elevkonferansen

28.07.2014

To måneder før det braker løs med Fagforbundet Ungdoms elevkonferanse er programmet så godt som spikret og klart. Her er det mye å glede seg til!

Bli med oss på elevkonferanse!

26.06.2014

Er du ung og engasjert? Fagforbundet Ungdom inviterer herved deg som er elevmedlem til gratis konferanse, med kurs, gjester, lek og hygge.

Unødvendig frafall i videregående skole

06.03.2014

Vi får slengt etter oss at ungdommen nå til dags er så late at vi ikke en gang orker å fullføre skolen. Jeg tror grunnen til det ligger en helt annen plass.