Gave til Forandringsfabrikken

17.10.2017

Tirsdag 17. oktober delte Fagforbundet ut et gavekort på 25 000 kr. Gaven gikk til organisasjonen Forandringsfabrikken for deres jobb med barn og unge.

Ny Fafo-rapport: Ungdom vil ha fast jobb!

17.10.2017

Ungdom vil ikke bare realisere seg selv og ha stor fleksibilitet. Ny rapport viser at 95 prosent av ungdommer i alderen 16-25 år mener at muligheten for fast jobb er viktig for valg av yrke.

Gi oss mer plass!

16.10.2017

Ungdommen i Fagforbundet oppfordres stadig til å ta mer plass. Hvorfor vekker det da så sterke reaksjoner når vi peker på aldersbalansen under forbundets landsmøte, spør Martin Fægri.

– Det er ei ære å representere ungdommane

16.10.2017

Med sine 20 år er Reidar Fugle Nordhaug er den yngste delegaten på Fagforbundets Landsmøte.

Et budsjett for økte forskjeller

12.10.2017

– Dette er et budsjett for økte forskjeller. Den blåblå regjeringen legger opp til en utvikling der de som har lite skal få mindre og de som har mye skal få mer. Det er grunnleggende usosialt, men ikke overraskende, sier Fagforbundets leder Mette Nord i en kommentar.

Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

Ukas hjertesak 04.10.2017

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.