Bli med på sommerkonferansen!

07.03.2017

Nå åpner vi påmeldingen til årets sommerkonferanse. Og kanskje best av alt; i år skal vi tilbake til Stavern!

Hvem tar ansvaret?

Ukas hjertesak 06.12.2013

Hvem er ansvarlig for miljøutslippene i Norge? Hvem har ansvaret for at neste generasjon skal ha det godt og kunne leve av og på jorden, spør Lisbeth Fremstad Morewood.

- Det skal lønne seg å være organisert

Ukas hjertesak 28.11.2013

Først med hjelp fra Fagforbundet fikk jeg den lønna jeg hadde krav på, skriver Are Ødbehr i denne ukas hjertesak.

Jeg er stolt av den jeg er

Ukas hjertesak 22.11.2013

Og denne stolthetsfølelsen ønsker jeg at andre unge mennesker også skal få, skriver Bent Frantzen Simonsen.

Ikke glem minoritetsungdommen

Ukas hjertesak 18.11.2013

For at vi i Fagforbundet Ungdom skal bli enda sterkere og stå imot de store bølgene og stormene i tiden som møter oss, må vi være pådrivere til å få flere ungdommer med minoritetsbakgrunn inn i vår fagforening, skriver Saman Al-Dehesi.

Gi ungdommen mer ansvar

Ukas hjertesak 29.10.2013

Organisasjonen må fungere på ungdomsnivå, fra lokalt til nasjonalt plan. Da må det bli mer attraktivt å være ungdomstillitsvalgt.