Søk i artikler

Populære tags

Det kan bli mulig å ta fagbrev på jobben

06.04.2017

Kunnskaps­departementet har kommet med forslag om fagbrev med full lønn - "Fagbrev på jobb". Det er en stor delseier for Fagforbundet, som har jobbet sammen med KS og Kunnskapsdepartementet for å utvikle en ny ordning.

Når jeg blir stor vil jeg bli...

Ukas hjertesak 21.01.2014

Takket være Rygge kommune fikk jeg bli det jeg ville, skriver ungdomstillitsvalgt Stine Kristiansen fra Østfold i ukas hjertesak.

Vi er de tusener

Ukas hjertesak 15.01.2014

Fagforbundet Ungdom er en stor organisering med masse aktivitet. Men vi er også del av noe enda større, skriver Stein Arnold Kristiansen i ukas hjertesak.

Hvem tar ansvaret?

Ukas hjertesak 06.12.2013

Hvem er ansvarlig for miljøutslippene i Norge? Hvem har ansvaret for at neste generasjon skal ha det godt og kunne leve av og på jorden, spør Lisbeth Fremstad Morewood.

- Det skal lønne seg å være organisert

Ukas hjertesak 28.11.2013

Først med hjelp fra Fagforbundet fikk jeg den lønna jeg hadde krav på, skriver Are Ødbehr i denne ukas hjertesak.

Jeg er stolt av den jeg er

Ukas hjertesak 22.11.2013

Og denne stolthetsfølelsen ønsker jeg at andre unge mennesker også skal få, skriver Bent Frantzen Simonsen.