Nye medlemmer i sentralt utvalg

03.07.2017

Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg har hatt utskiftninger. Noen har rykket opp, og andre er nye medlemmer i utvalget. Bli bedre kjent med de fem nye her!

Bli med på sommerleir!

Ukas hjertesak 28.01.2014

I denne ukas hjertesak blir vi med Trond Rosenius Fekjær og drømmer oss bort til sol, varme og sommerleir.

Når jeg blir stor vil jeg bli...

Ukas hjertesak 21.01.2014

Takket være Rygge kommune fikk jeg bli det jeg ville, skriver ungdomstillitsvalgt Stine Kristiansen fra Østfold i ukas hjertesak.

Vi er de tusener

Ukas hjertesak 15.01.2014

Fagforbundet Ungdom er en stor organisering med masse aktivitet. Men vi er også del av noe enda større, skriver Stein Arnold Kristiansen i ukas hjertesak.

Hvem tar ansvaret?

Ukas hjertesak 06.12.2013

Hvem er ansvarlig for miljøutslippene i Norge? Hvem har ansvaret for at neste generasjon skal ha det godt og kunne leve av og på jorden, spør Lisbeth Fremstad Morewood.

- Det skal lønne seg å være organisert

Ukas hjertesak 28.11.2013

Først med hjelp fra Fagforbundet fikk jeg den lønna jeg hadde krav på, skriver Are Ødbehr i denne ukas hjertesak.