Et trygt og organisert arbeidsliv er ingen selvfølge

14.07.2017

Etter tre uker på veien med LO er det ingen tvil: LOs sommerpatrulje er like nødvendig i dag som for 32 år siden, skriver nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Nye medlemmer i sentralt utvalg

03.07.2017

Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg har hatt utskiftninger. Noen har rykket opp, og andre er nye medlemmer i utvalget. Bli bedre kjent med de fem nye her!

Sommerpatruljen er i gang

27.06.2017

Over 600 medlemmer av LOs sommerpatrulje står nå klare til å sjekke arbeidsforholdene til ungdommer over hele landet.

Høydepunktene fra sommerkonferansen!

23.06.2017

Vi har nettopp hatt tre fantastiske dager i Stavern. Her kan du se se bildeserie fra helga og gjenoppleve alle høydepunktene.

– Jeg skal jo dø i morra, hvem bryr seg om regninger?

17.06.2017

Marius Løken overlevde 25 knivstikk under det såkalte Halloween-drapet. På Fagforbudet Ungs sommerkonferanse fortalte 27-åringen om det som skulle bli den tøffeste kampen – nemlig tida etterpå.

– Våre meninger betyr alt for framtida

16.06.2017

Ikke glem hvor viktige dere er, manet leder Christina Beck Jørgensen fra talerstolen, da hun åpnet Fagforbundet Ungs sommerkonferanse foran 200 spente deltakere i Stavern.