Det kan bli mulig å ta fagbrev på jobben

06.04.2017

Kunnskaps­departementet har kommet med forslag om fagbrev med full lønn - "Fagbrev på jobb". Det er en stor delseier for Fagforbundet, som har jobbet sammen med KS og Kunnskapsdepartementet for å utvikle en ny ordning.

– Kjære Erna, jeg har ikke råd til tannlege

04.04.2017

Før gråt jeg hver gang jeg så meg i speilet, under den daglige tannpussen. Nå har jeg ikke flere tårer igjen, skriver Ramona Synøve Bakke Olaussen. I denne kronikken skildrer hun det vanskelige livet med tannkjøttsykdom, tannlegeskrekk og dårlig råd.

Politikerne måtte svare om tannhelse

23.03.2017

Stortingspolitikerne fikk en krevende jobb med å svare for seg, da Fagforbundet Ungs seminar om tannhelse inn i egenandelsordningen gikk av stabelen for en fullsatt sal på Stortinget i dag.

To uker med aksjoner for tannhelse

20.03.2017

I dag, på verdens tannhelsedag, går startskuddet for våre to aksjonsuker for tannhelse inn i egenandelsordningen. Her kan du lese om hvordan du kan bidra!

Misfornøyd med damestempel på yrket ditt?

Ukas hjertesak 13.03.2017

Det er ikke de feminine betegnelsene som er problemet med sykepleieryrket. Det er deltidsstillinger, dårlig lønn og utmattende arbeid, skriver sykepleierstudent Henning Karlsen.

Er kvinnedagen er utdatert?

08.03.2017

La meg fortelle deg at kvinner fremdeles tjener mindre enn menn, trakasseres oftere og har færre rettigheter. I dag står vi sammen i solidaritet med kvinner i hele verden, skriver Victoria De Oliveira.