I dag har jeg stemt – naturligvis

30.08.2017

Det er vi unge som tar regninga for den ungdomsfiendtlige politikken dagens regjering fører. Den enkleste måten vi kan endre dette, er å stemme. Det tar et halvt minutt, skriver Knut Estensvoll Rosmo.

Fem gode grunner til å ikke kutte i sykelønna

25.08.2017

Flere borgerlige partier åpner for endringer i sykelønnsordningen etter valget. Her er fem gode grunner til å si nei til kutt i sykelønnsordningen.

Hva skal man velge?

Ukas hjertesak 23.08.2017

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?

Man blir behandlet som et dyr, hele saken er grotesk

16.08.2017

I Oslo sover 22 år gamle Remi André Jøsang i en køyeseng på rom med 24 andre studenter. Hvorfor greier vi ikke skaffe bolig til studentene våre?

Sommerleir hos Natur og Ungdom

03.08.2017

31. juli samla Natur og Ungdom 400 deltakere på sin sommerleir i Ramberg, Lofoten i Nordland. Fagforbundet Ung er invitert til å holde hilsningstale og ha egen stand denne uka.

Et trygt og organisert arbeidsliv er ingen selvfølge

14.07.2017

Etter tre uker på veien med LO er det ingen tvil: LOs sommerpatrulje er like nødvendig i dag som for 32 år siden, skriver nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.