Søk i artikler

Populære tags

Victoria talte unge boligkjøperes sak på Stortinget

16.03.2018

Det må legges bedre til rette for at unge kan eie sin egen bolig. Derfor møtte Fagforbundet Ung opp på Stortinget for å si ja til å utvide retten til startlån.

Vi kjemper videre for et likestilt arbeidsliv

08.03.2018

Pensjon, lønn og deltid er uten tvil kvinnekamp. Gratulerer med kvinnedagen!

Departementet lover tyngre satsing på IKT-faget, og at kontorfaget består

05.03.2018

Yrkesfagelever jubler over tyngre satsing på IKT-faget og Fagforbundet er fornøyd med at kontor- og administrasjonsfaget opprettholdes.

Vi er mange, og sammen er vi sterke!

Ukas hjertesak 02.03.2018

Når noen spør hvorfor man bør være fagorganisert, minn dem på hvor stor gjennomslagskraft Fagforbundets over 360 000 medlemmer har, skriver tillitsvalgt Ümmü Aylin Saraçoğlu.

Norsk boligpolitikk lar meg ikke stå på egne ben!

01.03.2018

Dagens boligpolitikk er urettferdig og diskriminerende, spesielt for unge som skal kjøpe sin første bolig. Det ønsker jeg som ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet å gjøre noe med, skriver Ulla Christine Pedersen.

Billett til deltidsledighet i det offentlige

21.02.2018

I Norge er et fagbrev i helsefag blitt en billett til deltidsledighet. Forstå det den som kan, skriver ungdomstillitsvalgt Odd Martin S. Markussen.