På samling med europeisk fagbevegelse

21.09.2017

Fagforbundet Ung har møtt den europeiske fagbevegelsen i Berlin. Målet er det samme for alle: organisere flere unge.

Rekordverving i valgkampen

15.09.2017

Fagforbundets tillitsvalgte har lagt ned en enorm jobb i valgkampen. De har besøkt flere arbeidsplasser enn noen gang før og vervet rekordmange nye medlemmer.

– Ikke la høyresida avpolitisere fagbevegelsen

13.09.2017

Martin Kolberg og Yngve Hågensen frykter for framtida. På Fagforbundet Ungs leder- og nestledersamling tok de et knallhardt oppgjør med både høyre- og venstresida i norsk politikk.

Tåler vi fire nye år med borgerlig styre?

12.09.2017

– Vi får fire nye år med mer av det samme; mer til dem som har mest og flere angrep på arbeidere, sier Christina Beck Jørgensen, leder av Fagforbundet Ung.

Tolv usosiale kutt fra Solberg-regjeringa

09.09.2017

Se lista over konkrete tiltak fra Solberg-regjeringa, som rammer svake grupper som arbeidsledige, uføre og barn i lavinntektsfamilier.

Har Høyre respekt for yrkesfagene?

Ukas hjertesak 08.09.2017

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha flere voksne i barnehagen, men glemmer han ikke verdien av fagarbeidere og assistenter, spør Charlotte Jonskås i denne ukas hjertesak.