Søk i artikler

Populære tags

LO går for gratis tannhelse

12.05.2017

I sitt rykende ferske handlingsprogram går LO inn for gratis tannhelsetjenester. – Veldig bra!, sier nestleder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Støre foreslår EØS-løsning

10.05.2017

Jonas Gahr Støre vil gi arbeidstakernes rettigheter like høy juridisk status som allmenn stemmerett og ytringsfrihet. Det kan bety at EØS-floken løses på LO-Kongressen.

Fagforbundet Ung tar ordet på LO-kongressen

09.05.2017

Retten til læreplass, fagligpolitisk arbeid og hel og fast stilling. Blant 1800 innkomne forslag er det disse sakene som står høyest på prioriteringslista for Fagforbundets fire yngste delegater på LO-kongressen.

Marius overlevde 25 knivstikk – nå kommer han til Stavern

08.05.2017

Marius Løken ble knivstukket 25 ganger under det såkalte Halloween-drapet i 2011. Nå kommer han til sommerkonferansen for å fortelle sin historie, om hva som skjedde og hvordan han fant tilbake til livet.

For eller mot EØS – et hett tema på LO-kongressen

04.05.2017

Når LO-kongressen går av stabelen 8. til 12. mai, vil EØS-avtalen være et av de heteste temaene for debatt. Vi lot en nei-mann og en ja-mann fra Fagforbundet Ung gi sine beste argumenter for og imot avtalen.

Vårt møte med russisk fagbevegelse

28.04.2017

Vi har hatt tre dager i Sotsji. Det ble et imponerende møte med en stolt russisk fagbevegelse.