Søk i artikler

Populære tags

Student Utdanning

Å gå til tannlege må bli billigere

Ukas hjertesak 14.09.2018

Min største skrekk med tannlegen er ikke hvor mye som må fikses, men hvor dyrt det blir, skriver Lene Solberg i denne ukas hjertesak.

Student og medlem i Fagforbundet?

07.09.2018

Da er du invitert til Fagforbundets studentsamling på Kjeholmen i Oslofjorden 28. til 30. september. Og det er gratis!

Passiv nattevakt funker best på papiret

Ukas hjertesak 06.09.2018

Det er på tide at Fagforbundet tar en diskusjon om bruken av passiv nattevakt, skriver Sebastian B. Sæteraas i denne ukas hjertesak.

Sommerleir er en opplevelse for livet

Ukas hjertesak 27.07.2018

Jeg ønsker å skrive om en av mine hjertesaker, og som har blitt det etter mine år i Fagforbundet sentralt, nemlig sommerleirer for unge engasjerte mennesker, skriver Christina Beck Jørgensen i denne ukas hjertesak.

Rekordmange velger yrkesfag

26.07.2018

Halvparten av elevene som skal begynne på videregående opplæring til høsten har valgt yrkesfag, viser nasjonale inntakstall.

Flere får arbeidskontrakt

19.07.2018

33 år med LOs sommerpatrulje har gitt resultater.