Høydepunktene fra sommerkonferansen!

23.06.2017

Vi har nettopp hatt tre fantastiske dager i Stavern. Her kan du se se bildeserie fra helga og gjenoppleve alle høydepunktene.

– Jeg skal jo dø i morra, hvem bryr seg om regninger?

17.06.2017

Marius Løken overlevde 25 knivstikk under det såkalte Halloween-drapet. På Fagforbudet Ungs sommerkonferanse fortalte 27-åringen om det som skulle bli den tøffeste kampen – nemlig tida etterpå.

– Våre meninger betyr alt for framtida

16.06.2017

Ikke glem hvor viktige dere er, manet leder Christina Beck Jørgensen fra talerstolen, da hun åpnet Fagforbundet Ungs sommerkonferanse foran 200 spente deltakere i Stavern.

Nytt rødgrønt samarbeidsløfte

12.06.2017

Storsalserklæringen er en ny felles handlingsplan mellom Fagforbundet Ung, Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og AUF.

Trang Fødsel spiller på Stavern!

18.05.2017

Sommer, sol, sjø og allsangvennlig norsk popmusikk. Trang Fødsel kommer til sommerkonferansen.

Hvorfor skal du på sommerkonferansen?

16.05.2017

Vi har spurt to ringrever og en fersking om hvorfor de har meldt seg på Fagforbundet Ungs sommerkonferanse.