Søk i artikler

Billett til deltidsledighet i det offentlige

21.02.2018

I Norge er et fagbrev i helsefag blitt en billett til deltidsledighet. Forstå det den som kan, skriver ungdomstillitsvalgt Odd Martin S. Markussen.

Meld deg på sommerkonferansen!

19.02.2018

Fagforbundets Ungs sommerkonferanse 2018 går av stabelen 15. til 17. juni på Klækken hotell i Buskerud.

Noen unge trenger bare å bli hørt

Ukas hjertesak 14.02.2018

Ungdom faller ikke ut av arbeidslivet fordi de er late og heller vil ligge på sofaen. Årsakene er mange og de er alvorlige, skriver Christina Beck Jørgensen i denne ukas hjertesak.

Unge fortsetter å falle ut av arbeidslivet

29.01.2018

– Det er ikke godt nok. Det er fortsatt mange tiltak som kan gi ungdom en dør inn i arbeidslivet, sier leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen.

Utradering av helsefagarbeideren

03.01.2018

Helsefagarbeiderne vrakes og omgjøring av stillinger har fått skje i det stille. Resultatet blir at helsefagarbeiderne i stadig større grad blir et løsarbeidersjikt. Det haster med handling og vi oppfordrer byrådet til å invitere til dialog.

Superververen: - Verver overalt!

05.12.2017

Det lover godt for framtida at det var en ungdomstillitsvalgt som stakk av med seieren i vervekonkurransen fram mot 360 000 medlemmer. Charlotte Jonskås har verva folk på butikken, på venninnekvelder, skoler - og arbeidsplassbesøk. Hvordan vervet hun 39 stykker på under ett år?