Superververen: - Verver overalt!

05.12.2017

Det lover godt for framtida at det var en ungdomstillitsvalgt som stakk av med seieren i vervekonkurransen fram mot 360 000 medlemmer. Charlotte Jonskås har verva folk på butikken, på venninnekvelder, skoler - og arbeidsplassbesøk. Hvordan vervet hun 39 stykker på under ett år?

– Vi kan ikke skylde på tannlegeskrekk for at folk ikke går til tannlegen

29.11.2017

Størrelsen på lommeboka ble et hett tema da Fagforbundet Ung og Sosialistisk Venstreparti holdt åpent møte om tannhelse på Stortinget. – Det er økonomien som er problemet, forklarte Mats Monsen.

4 av 10 unge har ikke råd til tannlege

27.11.2017

En fersk undersøkelse viser at 4 av 10 unge har latt være å gjøre nødvendige tannlegebesøk på grunn av økonomi. – Det er en skam at vi har det sånn i et av verdens rikeste land, sier Christina Beck Jørgensen.

AUF-leder advarer mot å kompromisse på miljø

22.11.2017

– Miljøpolitikken må endres, folk vil ikke kompromisse på LoVeSe. Det hjelper ikke at Arbeiderpartiet mener vi har fått til et godt kompromiss, når folket ikke synes det, sa AUF-leder Mani Hussaini på kartellkonferansen i Gol.

– Vi må brøyte oss fram og ta plass!

14.11.2017

– Står vi sammen kan vi få til det meste, understreket nyvalgt leder, Mats Monsen, da han åpnet Landskonferansen for Fagforbundet Ung.

Her er det nye ungdomsutvalget!

17.10.2017

Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg har fått ny leder og nestleder, og fire nye varamedlemmer.