Søk i artikler

Populære tags

Årets solidariske julegavetips!

12.12.2018

Er du sent ute med julegavene? Hva med å gi en solidaritetsgave til Fagforbundets barneby i Angola? Vi har laget et eget solidaritetsgavekort som kan printes eller sendes elektronisk - velg beløp selv!

LO ber internasjonal fagbevegelse om Israel-boikott

06.12.2018

– Dialog har knapt hatt noen effekt, derfor ber vi den internasjonale fagbevegelsen gå inn for boikott av Israel, sier Mette Nord når internasjonal fagbevegelse er samlet på verdenskongress i København.

Gi oss pensjon fra første krone!

07.11.2018

I morgen samles fagbevegelsen til markering foran Stortinget, for å vise politikerne at vi krever pensjon fra første opptjente krone. Møt opp, du også!

Studenter dropper ut fordi de ikke har råd til å være i praksis

Ukas hjertesak 02.11.2018

Manglende tilrettelegging for studenter i praksis gjør at mange dropper ut, advarer Marina Abrahamsen, i denne ukas hjertesak.

Hakke rå’ til noenting, når vi har bompengering?

Ukas hjertesak 22.10.2018

Bompengeordningen er et usosialt tiltak som rammer de som allerede har minst, skriver ungdomsutvalget i Fagforbundet Rogaland i denne ukas hjertesak.

Kommunalt helsevesen misbruker penger

Ukas hjertesak 16.10.2018

I 2017 brukte landets kommuner over en milliard kroner på vikarbyråer. Er dette riktig bruk av ressurser, spør Jørgen Aanerud i denne ukas hjertesak.