Hvert år samles Fagforbundet Ungdom på sommerkonferanse i Stavern. Her fra 2012.

Foto: Werner Juvik

Bli med på sommerleir!

I denne ukas hjertesak blir vi med Trond Rosenius Fekjær og drømmer oss bort til sol, varme og sommerleir.

Facebook  /   Twitter

Å være med på sommerleirene til våre samarbeidspartnere og ungdomspartiene er veldig viktig. 

Trond Rosenius Fekjær er nestleder i ungdomsutvalget i Buskerud.
Foto: Martine Grymyr

Det nettopp er på disse leirene hvor vi i Fagforbundet Ungdom har en sjanse til å opplyse om hva vi jobber for og hvilke saker vi jobber med. På den måten blir vi mer synlige og vi får gjort oss bedre kjent utenfor våre egne kretser.

Det er også veldig viktig at vi i Fagforbundet ungdom vet hva de vi støtter og samarbeider med jobber med, slik at vi i saker hvor vi står på samme side kan dra lasset sammen. Her kan vi påvirke og fronte sakene vi kjemper for.

Sommerleirene er en god anledning til å se hva ungdomspartiene og våre andre samarbeidspartnere jobber med. Leirene er også en arena for å diskutere politikk og arbeidslivsspørsmål og få nye ideer og nye inntrykk. Og ikke minst knytte nye vennskap med mennesker med samme interesser.

Hva synes du?

Flere hjertesaker

Vi er mange, og sammen er vi sterke!

Når noen spør hvorfor man bør være fagorganisert, minn dem på hvor stor gjennomslagskraft Fagforbundets over 360 000 medlemmer har, skriver tillitsvalgt Ümmü Aylin Saraçoğlu.


Noen unge trenger bare å bli hørt

Ungdom faller ikke ut av arbeidslivet fordi de er late og heller vil ligge på sofaen. Årsakene er mange og de er alvorlige, skriver Christina Beck Jørgensen i denne ukas hjertesak.


Det du ikke vet, kan du ha veldig vondt av

I skolebøkene er arbeidslivets plikter og rettigheter kuttet ned til et par sider. Hvordan kan unge vite hva de har rett på og hva som kreves av dem når de går ut i sin første jobb, spør Christina Beck Jørgensen.


Hva skal man velge?

11. september går vi til valgurnene. Får Norge en ny regjering, eller blir det fire nye år under borgerlig styre?


Se alle hjertesaker
Hjertesaker

Hva er en hjertesak?

Hver uke vil en av våre unge medlemmer dele sin viktigste hjertesak med oss. Er du enig i hjertesaken oppfordrer vi deg til å dele den på sosiale medier for å spre budskapet.

Hva er din hjertesak?

Din hjertesak publiseres sammen med andre leseres hjertesaker.

E-post deles aldri på nettsiden

130 tegn igjen

Se alle hjertesaker fra våre lesere