Hvert år samles Fagforbundet Ungdom på sommerkonferanse i Stavern. Her fra 2012.

Foto: Werner Juvik

Bli med på sommerleir!

I denne ukas hjertesak blir vi med Trond Rosenius Fekjær og drømmer oss bort til sol, varme og sommerleir.

Facebook  /   Twitter

Å være med på sommerleirene til våre samarbeidspartnere og ungdomspartiene er veldig viktig. 

Trond Rosenius Fekjær er nestleder i ungdomsutvalget i Buskerud.
Foto: Martine Grymyr

Det nettopp er på disse leirene hvor vi i Fagforbundet Ungdom har en sjanse til å opplyse om hva vi jobber for og hvilke saker vi jobber med. På den måten blir vi mer synlige og vi får gjort oss bedre kjent utenfor våre egne kretser.

Det er også veldig viktig at vi i Fagforbundet ungdom vet hva de vi støtter og samarbeider med jobber med, slik at vi i saker hvor vi står på samme side kan dra lasset sammen. Her kan vi påvirke og fronte sakene vi kjemper for.

Sommerleirene er en god anledning til å se hva ungdomspartiene og våre andre samarbeidspartnere jobber med. Leirene er også en arena for å diskutere politikk og arbeidslivsspørsmål og få nye ideer og nye inntrykk. Og ikke minst knytte nye vennskap med mennesker med samme interesser.

Hva synes du?

Flere hjertesaker

Studenter dropper ut fordi de ikke har råd til å være i praksis

Manglende tilrettelegging for studenter i praksis gjør at mange dropper ut, advarer Marina Abrahamsen, i denne ukas hjertesak.


Hakke rå’ til noenting, når vi har bompengering?

Bompengeordningen er et usosialt tiltak som rammer de som allerede har minst, skriver ungdomsutvalget i Fagforbundet Rogaland i denne ukas hjertesak.


Kommunalt helsevesen misbruker penger

I 2017 brukte landets kommuner over en milliard kroner på vikarbyråer. Er dette riktig bruk av ressurser, spør Jørgen Aanerud i denne ukas hjertesak.


Verdensdagen for psykisk helse: Vær raus!

Vi kan være rause med oss selv, og med andre. Raushet smitter! skriver Line Mårvik Pettersen, på Verdensdagen for psykisk helse.


Se alle hjertesaker
Hjertesaker

Hva er en hjertesak?

Hver uke vil en av våre unge medlemmer dele sin viktigste hjertesak med oss. Er du enig i hjertesaken oppfordrer vi deg til å dele den på sosiale medier for å spre budskapet.

Hva er din hjertesak?

Din hjertesak publiseres sammen med andre leseres hjertesaker.

E-post deles aldri på nettsiden

130 tegn igjen

Se alle hjertesaker fra våre lesere